smögen bryggan

dagstur

Flygfoto Käringön

KÄRINGÖTUREN

EN UNIK UPPLEVELSE I BOHUSLÄN 

En mysig heldagstur på fjordarna, via Malö Strömmar till Käringön längst ut i kustbandet. Njut av ett par timmars stopp på denna Bohuslänska pärla för bad och strövtåg. I de gamla fiskebodarna finns klädaffärer, gallerier och presentbodar. Ön bjuder på smala gränder med fina trähus, ett myllrande bryggliv och vackra badplatser. Den bilfria ön, långt ute i skärgården är en plats som lockar gammal som ung.   

09.00-18.00

9, 30 juni
18, 30 augusti

VUXEN 725 KR
SENIOR/STUD. 695 KR

AVGÅNG FRÅN SÖDRA HAMNEN UDDEVALLA

SMÖGENTUREN

STROSA PÅ DEN KÄNDA BRYGGAN

En heldag på havet genom vackra Nordströmmarna förbi Lysekil till den genuina Smögenbryggan och dess sjöbodar. Längs bryggan finns ateljéer, butiker, små fik och restauranger som serverar dagsfärska skaldjur. Smögens  röda granitklipporna bjuder in till promenad och bad så packa med badkläderna för ett salt dopp i havet. 

09.00-18.00

7, 16 juni
16 augusti

VUXEN 725 KR
SENIOR/STUD. 695 KR

AVGÅNG FRÅN SÖDRA HAMNEN UDDEVALLA

Åstols vita hus och båt

ÅSTOLTUREN

EN UNIK UPPLEVELSE I BOHUSLÄN 

En mysig heldagstur på fjordarna, via Malö Strömmar till ön Åstol.  Njut av ett par timmars stopp på denna Bohuslänska pärla för bad och strövtåg. I de gamla fiskebodarna finns klädaffärer, gallerier och presentbodar. Ön bjuder på smala gränder med fina trähus, ett myllrande bryggliv och vackra badplatser. Den bilfria ön, långt ute i skärgården är en plats som lockar gammal som ung.   

10.00-18.00

14, 21 juni
23 augusti

VUXEN 725 KR
SENIOR/STUD. 695 KR

BASSHOLMENTUREN

EN Ö MITT I NORDSTRÖMMARNA

Bassholmen ligger skyddad från öppna havet omgiven av smala havsarmar med strömmande vatten. Markerna på Bassholmen har brukats sedan lång tid och det i kombination med skärgårdsnäringar som fiske, båtbyggeri och sjöfart. Ön är ett naturreservat med spännande natur och kulturhistoria. Här finns bra vandringsled, grillplatser och Föreningen Allmogebåtars museum.

BILJETT SLÄPP 1 MARS 2022

09.30-18.30

12 JuLI

VUXEN 400 KR
SENIOR/STUD. 300 KR

AVGÅNG FRÅN SÖDRA HAMNEN UDDEVALLA