Personal på däck som hjälper till att skapa en oförglömlig upplevelse för resenärerna på Skärgårdsbåtarna

SMAKA PÅ LYCKORNATUREN

EN RESA MED EN KULTURSKATT

Skärgårdsbåten M/S Gustafsberg II rederiets äldsta fartyg, tar er med på en trivsam resa på lugna vatten till Lyckorna i Ljungskile. Båtturen avgår från Södra hamnen i Uddevalla och tuffar sedan ut i vår vackra innerskärgård. Se Lyckornas vackra sekelskiftsvillor från vattenspegeln och kanske en liten säl som solar sig på en klippa. Välj mellan att åka en rundtur, eller gör ett mysigt strandhugg vid någon av våra tilläggsplatser, vi stannar vid:
Unda – Campingplats med sandstrand, minigolf och lekplats för de små. Restaurang By the Lake.

Slussen
Båten lägger till vid detta lilla mysiga samhälle på Orust för bad eller promenad, fika i det lilla hamnkaféet Café Tillsammans eller stanna över natten på det unika musikhaket Slussens Pensionat och ta båten tillbaka nästa dag.

Anfasteröd – Här njuter ni av en stund mellan tallar och bokar på en sluttning mot havet och den bohuslänska innerskärgården. Hyr kajak, sup-bräda eller en timma i havsbastun och ta sedan en go´ fika i den mysiga resturangen på Anfasteröd Gårdsvik.

Lyckorna – För bad eller restaurangbesök. Här finns riktigt bra matställen, något utöver det vanliga, Musselbaren, som serverar havets blåa guld med himmelska smaker.

Är ni redan i Ljungskile och önskar åka en kortare tur på havet kan ni göra det från Lyckorna.

Vill man lära sig mer om platsen och havet finns en digital guidning i appen Upplev Uddevalla.

ONSDAG, TORSDAG, FREDAG
19 JULI –   4 Augusti 2023

5,5 TIMMAR 

Uddevalla – Uddevalla
vuxen 350 kr
SENIOR 300 kr  
barn 6-17 år 175 kr

Slussen – Slussen
vuxen 250 kr
SENIOR 200 kr  
barn 6-17 år 125 kr

säl

Säsongskort

ÅK SÅ MYCKET BÅT DU VILL & ORKAR!

Köp ett säsongskort och åk så mycket båt du orkar och vill! Säsongskortet gäller på Uddevallaturen och Smaka på Lyckornaturen.  

säsong  20 MAJ – 10 SEPT.

Vuxen 600 kr
Senior 550 kr
Barn 300 kr